1,5 κιλό χοχλιοί
1,5 κιλό πατάτες
αλάτι
πιπέρι
μάραθο
1 κρεμμύδι ξερό
1,5 ποτήρι του κρασιού λάδι
1 ντομάτα φρέσκια
1 σκελίδα σκόρδο
κόκκινο κρασί
Βράζουμε τους χοχλιούς. Έπειτα, ξεπλένουμε καλά με κρύο νερό και σουρώνουμε.
Τοποθετούμε στην κατσαρόλα τους χοχλιούς, το λάδι, αλάτι πιπέρι, το κρεμμύδι, το σκόρδο και το μάραθο και τα τσιγαρίζουμε. Σβήνουμε με κρασί και μόλις εξατμιστεί, προσθέτουμε τη φρέσκια ντομάτα και τις πατάτες. Συμπληρώνουμε όσο νερό χρειαστεί και τα αφήνουμε να μαγειρευτούν σε σιγανή φωτιά.