Υλικά για 2 άτομα
1 κιλό κατσικάκι
800γρ. ασκολύμπροι
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 μεγάλο κρεμμύδι
1κ.σ. κορν φλάουερ
τον χυμό από 2 μέτρια λεμόνια
αλάτι πιπέρι
Σε μία κατσαρόλα ξεβράζουμε τους ασκολύμπρους ( 5΄-10΄) και τους σουρώνουμε.Έπειτα τσιγαρίζουμε το κατσικάκι με το κρεμμύδι για 3-4 λεπτά Συμπληρώνουμε εάν χρειαστεί λίγο νερό και το αφήνουμε να ψηθεί σε χαμηλή θερμοκρασία.
Όταν το κρέας είναι μισοψημένο, προσθέτουμε τους ασκολύμπρους, το αλάτι και το πιπέρι.
Στίβουμε 2 λεμόνια και ανακατεύουμε τον χυμό με την μία κουταλιά της σούπας κορν Φλάουερ και το περιχύνουμε στο φαγητό , αφότου ψηθεί. Αποφεύγουμε να ανακατεύουμε το φαγητό με το κουτάλι, για να μην σπάσουμε τους ασκολύμπρους. Απλά κουνάμε δεξιά-αριστερά την κατσαρόλα.