1 συσκευασία μπισκότα digestive Ελομάς 230gr
4 κ.σ. βιτάμ
1 συσκευασία garni σαντιγί (2 φάκελοι)
Γάλα (σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας garni)
1 φακελάκι ζελέ ανανά
1 συσκευασία τυρί κρέμα philadelphia 200gr
1 βαζάκι μαρμελάδα άγρια μύρτιλα Bonne Mamam
Ξεκινάμε αλέθοντας το μπισκότο στο μούλτι και μετά το βάζουμε σε ένα ταψί. Στη συνέχεια λιώνουμε το βιτάμ και το ρίχνουμε στο ταψί με το μπισκότο. Αφού το ανακατέψουμε καλά ψήνουμε για 15 λεπτά στο φούρνο. Στρώνουμε το μπισκότο σε ένα πυρέξ καλά και το βάζουμε στο ψυγείο.
Προετοιμασία της κρέμας: Για το ζελέ ζεσταίνουμε 1 ποτήρι νερό, ρίχνουμε τη σκόνη, ανακατεύουμε καλά μέχρι να διαλυθεί και αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει.
Συνεχίζουμε με τη σαντιγί. Ρίχνουμε γάλα στον κάδο του μίξερ και μετά τη σκόνη και χτυπάμε για 5 λεπτά. Στη συνέχεια ρίχνουμε το ζελέ, το οποίο φροντίζουμε να μην έχει σφίξει και μετά το τυρί κρέμα. Όταν ομογενοποιηθεί το μείγμα το ρίχνουμε πάνω από το μπισκότο και αφήνουμε στο ψυγείο να σφίξει καλά. Την επόμενη μέρα βάζουμε και τη μαρμελάδα και αφήνουμε το γλυκό λίγες ώρες πάλι στο ψυγείο πριν σερβίρουμε! Καλή Όρεξη