ΜΕ ΤΗΝ
ΜΑΡΙΑ ΒΕΝΕΡΑΚΗ
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ, ΠΡΑΣΟ & ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
ΥΛΙΚΑ

1 κουτί πένες (500γρ)
100 γρ μανιτάρια (φρέσκα ή κονσέρβα)
2 πράσα
350 γρ κρέμα γάλακτος
1 κρεμμύδι ξερό
τυρί παρμεζάνα
άνιθο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε τις πένες. Στη συνέχεια τηγανίζουμε τα μανιτάρια με το κρεμμύδι και το πράσο αφού τα κόψουμε σε κομμάτια. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και τον άνιθο. Έπειτα ανακατεύουμε με τις πένες και σερβίρουμε με τυρί παρμεζάνα.

Καλή σας απόλαυση!

Πίσω στη σελίδα του διαγωνισμού