Πλένουμε και στεγνώνουμε εντελώς όλα τα τα λαχανικά και τις φράουλες μας.
Κόβουμε τα λαχανικά με το χέρι και στύβουμε το πορτοκάλι μέσα στις φράουλες.
Κόβουμε σε μικρά καρεδάκια το αβοκάντο και τα ενώνουμε όλα μαζί.ανακατεύουμε καλά.Στο μούλτι βάζουμε το ξύσμα από το πορτοκάλι και το λεμόνι, το δυόσμο,το χυμό λεμονιού,το ελαιόλαδο, το ξύδι το αλάτι και το πιπέρι. Χτυπάμε μέχρι να γίνει κρεμώδες.
Ανακατεύουμε το dressing με τη σαλάτα μας, σερβίρουμε και κόβουμε μικρά καρεδάκια γραβιέρας.