Για το ζυμάρι:
300 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
1 μέτριο φλυτζάνι ελαιόλαδο
500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
Για την γέμιση:
300 γρ. μανιτάρια πλευρώτους
300 γρ. μανιτάρια πορτομπέλο
200 γρ. φέτα
250 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο
1 μεγάλη πιπεριά
1 μεγάλο κρεμμύδι
1 φλυτζανάκι ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Ανακατεύουμε τα υλικά για το ζυμάρι, ζυμώνουμε και το αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες. Ψιλοκόβουμε τα μανιτάρια και τα λαχανικά και τα σωτάρουμε στο ελαιόλαδο μέχρι να ψηθούν και να τραβήξουν τα υγρά τους. Στη συνέχεια χωρίζουμε το ζυμάρι σε δύο μέρη, απλώνουμε το μισό στον πάτο ενός μεγάλου ταψιού, προσθέτουμε μέσα τη γέμιση και τα τυριά και κλείνουμε την πίτα με το υπόλοιπο μισό ζυμάρι στο πάνω μέρος. Ψήνουμε στο φούρνο για περίπου 30 λεπτά στους 180°C μέχρι να πάρει χρώμα η πίτα.
Καλή σας απόλαυση!