Υλικά για την ζύμη
335γρ. αλεύρι γ.ο.χ
6.5γρ. αλάτι
167γρ. βιτάμ
1 αυγό
35γρ ζάχαρη άχνη
1/3 κ.γ. μπέικιν
μπάουντερ
Για τη γέμιση
1 φάκελο σούπερ μους βανίλια
1 φάκελο κρέμα ζαχαροπλ/κής
βανίλια
600ml φρέσκο γάλα
4 κ.σ. μερέντα
Για την διακόσμηση
3 Ακτινίδια
200γρ φράουλες
Σε ένα μπολ ζυμώνουμε το βιτάμ με το αλεύρι.
Στην συνέχεια, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά.
Αφήνουμε τη ζύμη στο ψυγείο για μια ώρα να ξεκουραστεί.
Έπειτα σε μια ταρτιέρα απλώνουμε ομοιόμορφα τη ζύμη και τη ψήνουμε στους 160°C για 30-35 λεπτά.
Ακολουθούμε τις οδηγίες παρασκευής των κρεμών και χτυπάμε και τις δύο μαζί, με το γάλα, στο μίξερ.
Αφού κρυώσει η τάρτα απλώνουμε την μερέντα και έπειτα τις κρέμες.
Από πάνω διακοσμούμε τη τάρτα μας με φρούτα εποχής.