4 μεγάλα φρέσκα καλαμάρια
1 πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε τετράγωνα
1 κίτρινη πιπεριά κομμένη σε τετράγωνα
2 λάιμ κομμένα σε ροδέλες
Χυμό από 1 λάιμ
4 σκελίδες σκόρδο σε φετάκια
Λίγη ρίγανη
Λίγο ελαιόλαδο
Αλάτι – πιπέρι
Πλένουμε και καθαρίζουμε τα καλαμάρια αφαιρώντας τα μάτια, το στόμα, το κόκαλο και τα εντόσθια.
Απλώνουμε 1 μεγάλο κομμάτι αλουμινόχαρτο στον πάγκο μας και από πάνω δύο κόλλες αντικολλητικό χαρτί και αφήνουμε πάνω τα καλαμάρια. Απλώνουμε πάνω στα καλαμάρια τις πιπεριές, τις φέτες λάιμ, και το σκορδάκι. Αλατίζουμε, πιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με ρίγανη τα καλαμάρια.
Σκεπάζουμε με ακόμα ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και αρχίζουμε να κλείνουμε το φαγητό μας πιάνοντας γύρω-γύρω και τα 2 κομμάτια αλουμινόχαρτο δημιουργώντας ένα αυτοσχέδιο ταψάκι.
Το βάζουμε σε ένα ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο C , για 40΄ .
Ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και το χυμό από το λάιμ και σερβίρουμε.
Καλή σας απόλαυση !