Για την ζύμη:
1 αυγό
1 κεσεδάκι γιαούρτι(200γρ.)
1/2 κούπα γάλα
1 φακελάκι baking powder
2κ.γ.αλάτι
1 ½ κούπα φαρίνα
2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Για την γέμιση:
4 φέτες γαλοπούλα ψιλοκομμένες
200γρ.τυρί κρέμα
200γρ.φέτα τριμμένη
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της ζύμης εκτός από το αλεύρι και την φαρίνα που τα προσθέτουμε στο τέλος, ανακατεύοντας με το χέρι. Αφήνουμε την ζύμη σκεπασμένη με μια πετσέτα να ξεκουραστεί για μισή ώρα. Ανακατεύουμε τα υλικά της γέμισης. Ανοίγουμε φύλλο. Κόβουμε με κούπα, βάζουμε ένα κουταλάκι από την γέμιση και τηγανίζουμε σε χαμηλή φωτιά και από τις δυο πλευρές μέχρι να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα.