400 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
250 γρ. νερό
3 αυγά
800 γρ. φέτα
280 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
120 γρ βούτυρο
5-6 φύλλα δυόσμο
1 φλιτζανάκι σουσάμι άσπρο και μαύρο
Ανακατεύουμε το γιαούρτι με το νερό σε μίξερ σε χαμηλή ταχύτητα. Στη συνέχεια,
προσθέτουμε τα αυγά ένα προς ένα . Προσθέτουμε το βούτυρο και συνεχίζουμε την ανάμειξη. Προσθέτουμε το αλεύρι σιγά –σιγά .Τελειώνουμε, συμπληρώνοντας τη φέτα με το δυόσμο και συνεχίζουμε το ανακάτεμα σε σιγανή ταχύτητα.
Λαδώνουμε την βάση σε ένα ταψί πυρέξ και ρίχνουμε το μίγμα που έχουμε φτιάξει. Πασπαλίζουμε με το σουσάμι. Τέλος, ψήνουμε για 35΄ με 40΄σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς.