400γρ. σταγόνες λευκής σοκολάτας ή λευκή σοκολάτα, κομμένη σε μικρά κομματάκια
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
300γρ. μπισκότα oreo χοντροσπασμένα
Παίρνετε ένα τετράγωνο ταψί διαστάσεων 20 εκ. και στρώνετε τη βάση και τις πλευρές του με χαρτί ψησίματος. Χοντροκόβετε τα μπισκότα oreo και τα τοποθετείτε σε μπολ. Τα αφήνετε στην άκρη.
Σπάστε τη λευκή σοκολάτα σε κομματάκια και τη τοποθετείτε σε μια κατσαρολίτσα. Προσθέτετε και το ζαχαρούχο γάλα και το σιγοβράζετε σε μέτρια φωτιά, για 10-12 λεπτά, ανακατεύοντας τακτικά, μέχρι να λιώσει η σοκολάτα.
Αποσύρετε την κατσαρόλα από τη φωτιά, ρίχνετε μέσα τα 2/3 των σπασμένων oreo και ανακατεύετε με μεγάλο μεταλλικό κουτάλι να ενσωματωθούν. Με γρήγορες κινήσεις, ρίχνετε το μείγμα στο έτοιμο ταψί και απλώνετε από πάνω τα υπόλοιπα 1/3 μπισκότα τα οποία πιέζετε ελαφρώς μέσα στο μείγμα.
Βάζετε το γλυκό σας στο ψυγείο για 7-8 ώρες ή κατά προτίμηση για ένα ολόκληρο βράδυ για να παγώσει και σταθεροποιηθεί καλά. Το ξεφορμάρετε, το κόβετε σε 24 μικρά κομμάτια και σερβίρετε.