500ml κρέμα γάλακτος ή φυτική σαντιγύ
1 κουτί γάλα εβαπορέ παγωμένο
1 ζαχαρούχο γάλα παγωμένο
1 πακέτο μπισκότα γεμιστά σοκολάτας
Χτυπάμε καλά την κρέμα γάλακτος για 3 λεπτά. Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και χτυπάμε για 2 λεπτά. Συμπληρώνουμε το γάλα εβαπορέ και χτυπάμε μέχρι να γίνει όλο το μίγμα.
Τέλος προσθέτουμε τα μπισκότα σοκολάτας και ανακατεύουμε καλά με πλαστική σπάτουλα. Το βάζουμε στην κατάψυξη για 5 με 6 ώρες.
Για γεύση σοκολάτας αναμειγνύουμε καλά δυο κουταλιές κακάο σε μια κούπα με 5-6 κουταλιές ζεστό νερό, για γεύση Μόκα, 5-6 κουταλιές νες καφέ και το ρίχνουμε στο μείγμα μας πριν το παγώσουμε.