Μισό κιλό χοιρινό
1 κρεμμύδι
2 κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης
2 σκελίδες σκόρδο
5 μανιτάρια Πόρτο Μπέλο
½ ποτήρι λευκό κρασί
1 κύβο λαχανικών
3 κ.σ μουστάρδα
2 κ.σ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
½ λίτρο νερό ζεστό για τον κύβο λαχανικών
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε ελαφρώς το χοιρινό. Αφού τα έχουμε κόψει σε φέτες, προσθέτουμε το κρεμμύδι, τις πιπεριές, το σκόρδο και τα μανιτάρια. Αλατοπιπερώνουμε και σβήνουμε με το κρασί. Όταν μαλακώσουν τα λαχανικά μας, προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά προσθέτοντας τη μουστάρδα και το ζωμό λαχανικών. Βράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα.