2 κιλά φρέσκιες σουπιές
2 φρέσκιες ντομάτες
2 φλιτζανάκια ελιές πράσινες
⅟₂ κούπα λάδι
1 κουταλιά της σούπας ντοματοπολτό
2 κιλά λαγουδόχορτο (μελισσάκι)
4 μεγάλα κρεμμύδια
⅟₄ ποτήρι κρασί
Αλάτι
Πιπέρι
Καθαρίζουμε τις σουπιές. Στη συνέχεια τσιγαρίζουμε το λάδι με το κρεμμύδι και προσθέτουμε τις σουπιές. Τις αφήνουμε να τραβήξουν τα υγρά τους και συμπληρώνουμε το κρασί. Το αφήνουμε να πάρει λίγο μια βράση και προσθέτουμε το λαγουδόχορτο, τη ντομάτα, τον ντοματοπολτό, αλάτι, πιπέρι και τις ελιές.
O χρόνος μαγειρέματος εξαρτάται από το αν οι σουπιές είναι φρέσκιες ή κατεψυγμένες. Αν είναι φρέσκιες, δεν ξεπερνά τα 30΄ λεπτά.
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!