ΣΦΟΛΙΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΕΚΠΛΗΞΗ
ΥΛΙΚΑ
- 1 πακέτο σφολιάτα KIXI
- 1 πακέτο παστέλι Συνεργασία
- 150 γρ. ταχίνι
- 200 γρ. Δερμίση κουλουράκια μούστου σταφίδας
- 80 γρ. καρύδια τριμμένα
- 100 γρ. σταγόνες σοκολάτας
- 1 κ.σ παρθένο ελαιόλαδο
- σουσάμι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ξεπαγώνουμε την σφολιάτα. Θρυμματίζουμε τα μπισκότα, το παστέλι και τα ανακατεύουμε με το ταχίνι, προσθέτοντας το καρύδι και τις σταγόνες σοκολάτας.
- Κόβουμε τη σφολιάτα σε παραλληλόγραμμα, τοποθετούμε μία γεμάτη κουταλιά της σούπας από την γέμιση και γυρνάμε τις άκρες τις σφολιάτας πάνω στη γέμιση.
- Ενώνουμε τις άκρες πατώντας με ένα πιρούνι. Αλείφουμε την επιφάνεια με ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με σουσάμι.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς για μισή ώρα.