ΚΟΤΣΙ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ
Υλικά
- 2-3 κότσια
- Μουστάρδα
- 2 κ.γ. κάρυ
- 2 κ.γ. πάπρικα καπνιστή
- Δενδρολίβανο
- Ματζουράνα
- Αλάτι, πιπέρι
- Ελαίολαδο
Για τις πατάτες
- Αποξηραμένα δαμάσκηνα
- Μουστάρδα
- 2 κ.γ. κάρυ
- 2 κ.γ. πάπρικα καπνιστή
- Δενδρολίβανο
- Ματζουράνα
- Αλάτι, πιπέρι
- 2 κ.σ βούτυρο λιωμένο Ήπειρος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Μαρινάρουμε το κότσι με όλα τα υλικά μας για τουλάχιστον μία ώρα, το τυλίγουμε σε λαδόκολλα και ύστερα σε αλουμινόχαρτο.
- Το ψήνουμε σε ένα ταψί στους 200℃ μόνο του για 1 ½ ώρα περίπου.
- Σε ένα άλλο ταψάκι καθαρίζουμε και βάζουμε όλα τα υλικά για τις πατάτες μας. Τις ψήνουμε στους 200℃.
- Προς το τέλος του ψησίματος του κρέατος το βγάζουμε από τα χαρτιά και μαζί μα τα ζουμιά του το ακουμπάμε πάνω στις πατάτες για να πάρει χρώμα.